WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома Â » Производи Â » Машини за обликување на пластични инекции Â » Серија HXM машина за обликување со серво мотор

Производи

HX(*) 530-Јас машини за инјектирање

  • слика / pp1.jpg
Опис

Опис
HX 530-I машината за прецизно вбризгување се ажурира од традиционалните преси за инјектирање. Наследува поволни карактеристики од сериите HX, како што се заштеда на енергија, прецизно контролирање, брз одговор и сигурна изведба. Што е повеќе, тоа е ново подобрено во повторливоста, брзина на пластифицирање, потрошувачка на енергија и бучава од машината. Оваа машина за хоризонтално вбризгување пластика е погодна за обликување на разни пластични производи, како што се електрични компоненти, делови за телекомуникациски уред, домашни апарати, играчки, компоненти на автомобили, итн.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
HX 530-I машината за прецизно вбризгување се ажурира од традиционалните преси за инјектирање. Наследува поволни карактеристики од сериите HX, како што се заштеда на енергија, прецизно контролирање, брз одговор и сигурна изведба. Што е повеќе, тоа е ново подобрено во повторливоста, брзина на пластифицирање, потрошувачка на енергија и бучава од машината. Оваа машина за хоризонтално вбризгување пластика е погодна за обликување на разни пластични производи, како што се електрични компоненти, делови за телекомуникациски уред, домашни апарати, играчки, компоненти на автомобили, итн.

Карактеристики на машината за прецизно вбризгување HX 530-I
1. Зачувување на енергија: Во споредба со конвенционалните машини за обликување со вбризгување, овој нов тип може да заштеди енергија од 30% до 50% под идеална состојба на работа.
2. Стабилно: Поради контрола на блиската јамка на серво моторот, повторливоста е значително подобрена.
3. Голема брзина: Со користење на пумпи со променливо поместување, неговата изведба може да се зголеми за 20%.
4. Заштеда на масло: Донесува уред за филтрирање со високи перформанси за да се продолжи со користење на време на хидраулично масло.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметар :

МОДЕЛ:HX(*)530-I / 3100
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ А. Б. В.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА мм 75 80 85
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 21.3 20 18.8
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 1634 1860 2099
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 1495 1701 1921
Оз 52.7 60 67.7
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 191 168 148
Стапка на инјектирање g / s 382 435 491
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 52 57 62
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 150
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 5300
ОТВОРЕН УДАР мм 830
    МАКС. МОЛА мм 830
МИН. МОЛА мм 330
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 860*810
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 181
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 230
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 17
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 45/30*2
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 26.45
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 8.1*2.14*2.5
Тежина на машината т 19.7
Капацитет на резервоар за масло Л. 969

Димензија на плочата за мувла:


Контактирајте не