WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Машини за обликување на пластични инекции » Серија HXW машина за обликување со променлива пумпа

Производи

HX(*) 330-Јас машини за инјектирање

  • слика / pp1.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
Опис

Опис
Хибридна машина за обликување со вбризгување HX 330-I е целосно ажуриран производ заснован на претходните типови. Со претходните одлики како што се висока прецизност и одржани добри перформанси, оваа нова опрема за обликување на хидраулични инјекции се покажува како ниска бучава и заштедува енергија. Покрај тоа, неговиот циклус на обликување е краток, а затворањето / отворањето на мувла е брзо.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
Хибридна машина за обликување со вбризгување HX 330-I е целосно ажуриран производ заснован на претходните типови. Со претходните одлики како што се висока прецизност и одржани добри перформанси, оваа нова опрема за обликување на хидраулични инјекции се покажува како ниска бучава и заштедува енергија. Покрај тоа, неговиот циклус на обликување е краток, а затворањето / отворањето на мувла е брзо.

Карактеристики
Хибридна машина за обликување со вбризгување HX 330-I е опремен со низок шум, лесна работа, висока ефикасност и заштеда на енергија.
1. Новото хидраулично коло е специјално дизајнирано со интегрирање на напредна технологија за електрична контрола. Успешно гарантира висок одговор, низок шум, прецизна контрола на брзината и притисокот без ослабување на перформансите на инјектирање на држење. во меѓу време, може да се избегне непотребно трошење лубриканти.
2. Хибридната машина за обликување со вбризгување HX 330-I ги надмина недостатоците кои широко постоеја во многу други машини за електрично вбризгување. Прво, усвојува увезени контролни технологии за намалување на потрошувачката на енергија и одржување на температурата на маслото во одредена скала. Второ, активаторот за квалитет не само што ја подобрува ефикасноста, туку и го подобрува работниот век на динамичното масло. Трето, одржувањето на системот за ладење е лесно и економично.
3. Затворена јамка со единечна пумпа е употребена за контрола на повеќецилиндричниот погон, како што се заштеда на енергија и одржување на инвестициската цена што е можно пониска.
4. Потребите за снабдување и одржување се чуваат на ниско ниво за да се направи оваа хибридна машина за обликување со вбризгување да заштедува енергија и да биде пријателска на околината.
3. Потребите за снабдување и одржување се чуваат на ниско ниво, голема заштеда на енергија и подобрување на заштитата на животната средина, итн. Згора на тоа, оперативните трошоци за почетната инвестиција можат да бидат вратени на краток рок.

Квалитет
Квалитетот на производот треба да се стави на претходните места, бидејќи лошо формираното пластично парче не е ниту привлечно по изглед, ниту нестабилна по структура. Производи со слаб квалитет, обликувани од машини за обликување на хибридни инјекции, како автомобилски делови, контејнери за мебел и хемикалии, ќе доведе до зголемен ризик од повреда и одговорност. Општо земено, пластичен производ треба да биде ослободен од воздушни меури и странски материјали. Со ова, ви се нуди пријателски совет: Пред да изберете или да купите повторно вистинска машина, треба да ни дадете пожелен / претходен примерок од пластичен производ за повикување; покрај тоа, подобро е да го земете предвид цитатот, за машини по различни цени или понудени од различни производители треба да произведуваат пластични предмети со изразити квалитети.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметри на машината за обликување на хибридни инјекции HX 330-I :

МОДЕЛ:HX(*)330-I / 1580 година
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ А. Б. В.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА мм 60 65 70
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 22.7 21 19.5
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 905 1062 1232
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 841 1000 1145
Оз 29.6 34.8 40.4
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 219 186 161
Стапка на инјектирање g / s 243 285 331
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 40 48 57
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 160
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 3300
ОТВОРЕН УДАР мм 660
 МАКС. КОМПЛАТНА висина мм 750
МИН. КОМПЛАТНА висина мм 250
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 720*670
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 125
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 180
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 13
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 30/37
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 20.35
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 7.02*1.77*2.18
Тежина на машината т 11
Капацитет на резервоар за масло Л. 680

Димензија на плочата за мувла:


Контактирајте не