WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома Â » Производи Â » Машини за обликување на пластични инекции Â » Серија HXM машина за обликување со серво мотор

Производи

HX(*) 630-Јас машина за инјектирање

  • слика / pp1.jpg
Опис

Опис
Во споредба со конвенционалните машини за обликување со вбризгување, HX630-I автоматско пластично вбризгување на печатот прифаќа најсовремена технологија на серво-моторна пумпа. Серво пумпниот систем има брз одговор и е подложен на контрола на затворена јамка, што резултира со голема повторливост и висока прецизност.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
Во споредба со конвенционалните машини за обликување со вбризгување, HX630-I автоматско пластично вбризгување на печатот прифаќа најсовремена технологија на серво-моторна пумпа. Серво пумпниот систем има брз одговор и е подложен на контрола на затворена јамка, што резултира со голема повторливост и висока прецизност.

Предности
1. Концепт за одржлив развој и дизајн
Ние ја комбинираме напредната технологија за заштеда на енергија со врвни вештини за производство при производство на автоматско притискање на пластично вбризгување. Поради одржлив развој на зелено дизајнирање, се создава поголема вредност за нашите клиенти.
2. Одлични перформанси за заштеда на енергија
Излезната моќност во голема мера зависи од барањата за практично оптоварување, што придонесува за 20% до 80% заштеда на енергија врз основа на конвенционални машини за инјектирање.
3. Совршена комбинација на електрична и хидраулична технологија за возење
(1) Долг работен век
HX588 автоматско пластично вбризгување преса донесува специјална серво спојка за да се избегне дефект на делот за поврзување на спојката.
(2) За заштеда на енергија
Со еднакво производство на целосно електрични машини, нашата опрема за вбризгување со голема брзина троши само половина од енергијата потребна од општите машини за обликување со вбризгување.
(3) Ниско греење на системот
Температурата на хидрауличното масло се одржува стабилна без изразено зголемување, што во голема мера го подобрува работниот век на деловите за запечатување и ја намалува потрошувачката на вода за ладење.

Зошто луѓето ја избираат нашата машина за обликување со инјекции?

Параметри на електричните машини за обликување HX 630-I :

МОДЕЛ:HX(*)630-I / 3500
ТЕХНИЧКА ТАБЕЛА ЗА ПАРАМЕТРИ А. Б. В. Д.
ЕДИНИЦА ЗА ИНЕКЦИЈА ДИЈАМЕТР ЗА ШИТКА мм 75 80 85 90
РАТИРАЕ НА ЛИД ДВИREА Л / Д 22.7 21.3 20 18.9
КАПАЦИТЕТ ЗА ИНЕКЦИЈА (ТЕОРЕТСКИ) cm3 1855 2110 2382 2670
Тежина на инјектирање(П.С.) г. 1688 1920 2168 2430
Оз 59.5 67.7 76.4 85.7
ПРИТИСОК НА ИНЕКЦИЈА MPa 191 168 149 133
Стапка на инјектирање g / s 409 465 525 589
ПЛАСТИКИЗИРАЕ НА КАПАЦИТЕТ g / s 52 62 71 82
БРЗИНА НА ПОВЕЕ вртежи во минута 130
ЕДИНИЦА ЗА КЛЕМИРАЕ СИЛА НА КЛАМП КН 6300
ОТВОРЕН УДАР Мм 870
    МАКС. МОЛА мм 900
МИН. МОЛА мм 350
ПРОСТОР ПОМЕУ ЛИЦЕРВИ (В.×Х.) мм 900×850
ИЗВИКНИЦИ СИЛА КН 200
ИЗЛЕКУВАЧКИ УДАР КН 260
БРОЈ НА ИЗВРШИТЕЛ н 17
ДРУГИТЕ ПРИТИСОК НА Пумпа MPa 16
МОТЕРСКА моќ KW 55/30*2
МОOWНИЕ ЗА ГРЕЕЕ KW 28.85
ДИМЕНЗИЈА НА МАШИНАТА (Л.×В.×Х.) м 9.22*2.27*2.61
Тежина на машината т 26.7
Капацитет на резервоар за масло Л. 1156

Димензија на плочата за мувла:


Контактирајте не