WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Калап за пластично инјектирање » Мувла за апарати за домаќинство

Производи

Мувла за апарати за домаќинство

  • слика / pp1.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
Опис

Компанијата HYSION ужива висока репутација во истражувањето, производство и обезбедување на разни опрема и помошни обликување на пластично вбризгување, вклучувајќи ги и калапите за апарати за домаќинство. Овие производи се широко распродадени и освојуваат добра репутација низ целиот свет. Тие главно се извезуваат во Русија, среден Исток, Југоисточна Азија, Европа и американските земји.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега
Контактирајте не