WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Вести » Изложби

Четири поставуваат машина за печатење со голем тон за Нигерија

Време: 2018-12-27

Денес е зафатено за нашите работници. Потребно беше скоро еден ден за да ги натовариме сите овие четири комплети машини за печење со голем тон. Овие големи тонажни машини се 1 збир на 830 тон, 1 сет од 630ton, 2 множества на 1100 тони пластични машини за обликување со вбризгување. Се проценува дека по еден месец на море, овие четири машини за инјектирање ќе пристигнат на крајната дестинација Нигерија.

Пред десет години, имаме еден добар клиент кој редовно ја купуваше нашата пластична машинерија. Во овој септември, нè покани да ја посетиме неговата фабрика затоа што има нова фабрика за бизнис со вбризгување пластика. Згора на тоа, ни претстави еден од неговите пријатели. Неговиот пријател е исто така познат во локалната област за бизнис со обликување на инекции во индустријата за пластика. Така, нашиот тим за продажба заедно со инженерите ги посети во Нигерија и врати една голема нарачка.

Ние веруваме ако снабдувате квалитетни машини за обликување со пластично вбризгување на клиентите, клиентите ќе бидат подготвени да нè запознаат со неговите пријатели. Добивме многу нарачки за машини за обликување на инекции од клиенти’ пријатели.

Овој пат, потребни се тотално шест контејнери со 40HQ.

 

Единица за стегање на 630Ton машини за обликување со пластично вбризгување

Единици за стегање на машини за обликување со вбризгување 630Ton натоварени во контејнер

Се вчитуваат единица за инјектирање на машини за обликување со инјектирање 830Ton

Единица за стегање на 830 машини за вбризгување со дрвена палета

Единица за стегање на 1100 тони пластични машини за обликување со вбризгување

Основа на единицата за стегање на 1100 тони машини за вбризгување пластика

1100 тони пластични машини за инјектирање со серво погон и серво пумпа

единица за инјектирање на 1100 тони машини за вбризгување пластика