WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Калап за пластично инјектирање » Стоковна мувла

Производи

Стоковна мувла

  • слика / pp1.jpg
  • слика / стр2.jpg
  • слика / стр2.jpg
Опис

Компанијата HYSION ужива висока репутација на водечки иноватор во развојот, производство и составување на машини за обликување на пластични инекции, помошни, калапи за стоки, etc. Нашата компанија не само што произведува серии со мала големина на директни хидраулични стеги, серија со приклучни прачки со средна големина, но исто така ја произведува и машината за обликување со гитн�емина со две плочи. Нашите производи се многу пофалени и доверливи од нашите клиенти дома и во странство. Нашите странски клиенти се главно од Русија, среден Исток, Југоисточна Азија, Европа, Америка, etc.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега
Контактирајте не