WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Производи » Пластични помошни машини » Миксер за дози во боја

Производи

Миксер за дози во боја

  • слика / pp1.jpg
Опис

Опис
1. Овој миксер за дози во боја е со функција на трајна меморија и складирање.
2. Се применува DC-мотор без четки за да се олесни одржувањето.
3. Микро-компјутер е усвоен за интелигентно контролирање и точна пресметка.
4. Миксерот за главната серија за машина за обликување со пластично вбризгување може истовремено да ги задоволи барањата за надворешен влез на сигнал.
5. Хром се користи како материјал на завртката, дарувајќи го последново со силна издржливост.


  • Воведување на производ
  • Прашање сега

Опис
1. Овој миксер за дози во боја е со функција на трајна меморија и складирање.
2. Се применува DC-мотор без четки за да се олесни одржувањето.
3. Микро-компјутер е усвоен за интелигентно контролирање и точна пресметка.
4. Миксерот за главната серија за машина за обликување со пластично вбризгување може истовремено да ги задоволи барањата за надворешен влез на сигнал.
5. Хром се користи како материјал на завртката, дарувајќи го последново со силна издржливост.
6. Модуларната структура е лесна за составување&расклопите, чисти и разменуваат.
7. Основата на миксер за единечна боја е во согласност со меѓународниот стандард и опремена е со магнети за бункер за да се заштити завртката од уништување.
8. Тој е дизајниран да биде поврзан со контролер за мешалка, одржување на смесата на материјалот стабилна.
9. Да се ​​инсталира со мешалка, следствено, реализира мешавина од двојни материјали.
10. Бункерот е предуслов за опрема за мешалка за двојна боја во доза, додека е избор за миксер за единечна доза во боја.

Параметри


Модел
Миксер за дози во боја (Сингл) Миксер за дози во боја (Двојно)
SCM30-
12
SCM30-
14
SCM30-
16
SCM80-
12
SCM80-
14
SCM80-
16
SCM30-
12ДМ
SCM30-
14ДМ
SCM30-
16ДМ
Излез (Kg / час) 0.3-8 0.5-16 1.1-30 0.1-3 0.2-6 0.5-15 (0.3-8) × 2 (0.5-16) × 2 (1.1-30) × 2
Моќност на моторот (В.) 60 60 60 60 60 60 60 × 2 60 × 2 60 × 2
Ротациона брзина на моторот (вртежи во минута)
0-3000 0-3000 0-3000 0-3000 0-3000 0-3000 0-3000 0-3000 0-3000
Барел за материјали (Л.)
10 10 10 10 10 10 10 × 2 10 × 2 10 × 2
Сооднос на намалување 30:1 30:1 30:1 80:1 80:1 80:1 30:1/30:1 30:1/30:1 30:1/30:1
Дијаметар на завртка (мм)
12 14 16 12 14 16 2-12 2-14 2-16
Димензија Н. (мм)
В. (мм)
Д. (мм)
520 520 520 520 520 520 600 600 600
590 590 590 590 590 590 1000 1000 1000
355 355 355 355 355 355 355 355 355
Тежина (килограм) 16 16 16 16 16 16 30 30 30
Контактирајте не