WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Вести » Изложби

18 поставува машини за инјектирање испратени во Иран

Време: 2018-12-13

Денес 5 камиони со 4 40Контејнери со седиште и 1 20ГП контејнер пристигна во нашата фабрика за да се вчита 18 поставува машини за обликување на инекции кои ќе бидат испратени до иранскиот клиент. Меѓу 18 групи на машини за инјектирање пластика, има 6 комплети од 98T имуни машини, 6 sets of 128 тони imm машинмножества на sets of 158 тонски комплети машини.

Оваа нарачка беше дадена од наши стари клиенти од Иран, чија фабрика е професионална во правењето распрскувачи на прскалки и пумпи за лосиони. Овој пат, иако меѓународната состојба за Иран не е добра, Иранскиот домашен пазар е многу оптимист. Нашиот клиент сака да ја искористи оваа шанса. Затоа, тој реши повторно да ги купи машините за инјектирање од нас.

Ние ќе обезбедиме услуга за после продажба кога машините ќе пристигнат таму со испраќање на нашиот инженер да инсталира, пуштање во употреба на машини во Иран.

Потребно е 5 часови за да се заврши целото вчитување.

 

98Тон машина за обликување со вбризгување

 

158 тони машини за инјектирање

 

128Тони машини за обликување со серво серија