WhatsApp: +86-18658298008 Email:[email protected]

Дома » Вести » Изложби

1 поставени 680 тони машини за обликување со вбризгување доставени до Малезија

Време: 2018-12-19

Денес натоваривме една машина за обликување со пластично вбризгување 680Ton во контејнер, кој ќе се упати кон Малезија.

Поради големи димензии, ние одделивме машини за инјектирање 680Ton на два дела : единици за стегање и единици за инјектирање. Секој дел е вчитан во 1 20ГП контејнер..  

Клиентот нарачал и помошна опрема како авто-натоварувач, фен за бункер, итн..

Целиот процес траеше 2 часови.

Малезија е еден од нашите главни пазарот. Ние го основавме нашиот агент таму многу години.. До сега , имаме стотици машини за инјектирање, вклучувајќи серво серии, серија на променливи пумпи, машини со голема брзина, итн.. Нашиот агент може да ги обезбеди сите инстант услуги на пазарот во Малезија.

 

Инјекција единица на 680 тони машини за инјектирање

Единици за стегање во 20GP

Единици за инјектирање и помошна опрема во еден контејнер 20GP